Vårt pensionat

Vårt hundpensionat är beläget Nöbbele by i utkanten av Värnamo, 2 km från centrum och 2 km från E4 och väg 27 med utsikt över sjön Vidöstern. Adressen är Nöbbele Byagård 5, 331 44 Värnamo.

Pensionatet med ett få antal platser är inrymt i en byggnad precis bredvid vårt boningshus. Det är smakfullt inrett i en lugn och behaglig miljö. I bakgrunden står radion på och i taket är kristallkronorna tända hela dagen. Rummen, som vi kallar salongen, kammaren och flygeln, är inredda med mjuka bäddar och trasmattor på golvet.

Temperaturen är ca 19-23 grader, varma dagar använder vi AC för ett behagligt inomhusklimat. Pensionatet är försett med larm och vidarekopplat brandlarm via Verisure.

Utanför knuten finns en stor trädgård samt närhet till skog och fina promenadvägar. Vi har också en mindre trädgård med egen utgång från pensionatet, om någon gäst behöver lite eget utrymme utomhus.

Vi tar endast emot små hundar, främst sällskapshundar. Syftet är att erbjuda en trygg vistelse för hunden medan ägaren är bortrest. I nuläget har vi öppet endast under helger och semester, men ka ta emot en enstaka hund även övriga tider. Den har då också möjlighet att bo i huset tillsammans med våra egna hundar i den mån det fungerar (vi har tikar).

Vår verksamhet (hundpensionat och kennel) är godkänd av Länsstyrelsen och vi följer samtliga regelverk från Jordbruksverket och SKK. Catherine har mångårig erfarenhet av hundar och har av genomgått flertalet erforderliga utbildningar inom hundhållande, uppfödning och hundverksamhet. Vi innehar F-skatt för enskild firma.

Varmt välkomna, önskar Catherine och Ulf